Zeer tevreden over Aarass Rijopleiding

Zeer tevreden over Aarass Rijopleiding

logo

Ik ben werpt tevreden over de rijlessen die ik momenteel volg bij Aarass Rijopleiding. De rijinstructeurs is namelijk erg vriendelijk en legt mij als op een rustige en uitgebreid manier uit. 

Zeer veel rijscholen bij mij in de buurt

Een aantal weken geleden ging ik op het internet op zoek aan rne goede rijschool bij mij in de buurt. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Aarass Rijopleiding mij het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool voordelige prijzen hanteert en een hoog slagingspercentage heeft. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die bij deze rijschool les hebben gehad. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een proefles. 

Een zeer leuke en leerzame proefles 

Toen ik contact met de rijschool opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een proefles. Tijdens de proefles heb een stukje samen met een rijinstructeur van deze rijschool gereden. Het autorijden werd mij op een erg vriendelijke en uitgebreide manier uitgelegd. Daarom ben ik ook zeer tevreden over de rijschool en besloot ik om een pakket af te sluiten. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *