Tip voor een goede rijschool in Amsterdam-Oost

Tip voor een goede rijschool in Amsterdam-Oost

logo

Ben je op zoek naar rijschool Amsterdam-Oost om een goede rijschool in Amsterdam te  vinden? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Rijschool Ed Ishak. Deze rijschool hanteert namelijk erg aantrekkelijke prijzen voor de rijlessen die zij aanbieden. 

autorijles

Een zeer overzichtelijke en informatieve website

Ik ben sinds een aantal lange 18 en ik wilde mijn rijbewijs graag halen bij een rijschool bij mij in de buurt. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar rijschool Amsterdam-Oost om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden waar ik autorijlessen zou kunnen volgen. Toen ik hier op het internet  naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende rijscholen bij mij in de omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf voordelige prijzen hanteert voor de lespakketten die zij aanbieden. Ook staat het erg hoge klant gemiddelde van de rijschool op de website vermeld. Dit sprak mij beide erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een proefles. 

Zeer tevreden voor de proefles bij rijschool Ed Ishak 

Ik kon al erg snel terecht voor een proefles bij deze rijschool. Op deze dag heb ik kennis gemaakt met een van de rijinstructeurs van de rijschool. Ik voelde mezelf tijdens het rijden erg op mijn gemak en daarom besloot ik ook om een pakket af te sluiten. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *