Sunshower

Sunshower

Sunshower

Inmiddels heb ik mijn sunshower ongeveer een jaar in gebruik en vind ik het een heerlijke verrijking van mijn badkamer! Mijn shower heeft twee functionaliteiten, UV licht en infrarood, die ik wisselend gebruik. De infrarood stand gebruik ik met name na een zware training om spierpijn te verlichten en herstel van de spieren te bevorderen. Met name na een hardlooprondje in de kou of regen is er niets heerlijkers dan jezelf op te warmen door de hitte van de infraroodlamp vlak voordat je gaat douchen. Ik merk ook duidelijk dat dit positieve effecten heeft op mijn spierherstel ten opzichte van de periode voor de sunshower.

Lichaam

De UV stand gebruik ik met name in de herfst en wintermaanden om het tekort aan zonlicht aan te vullen. Slechts enkele malen per week, meer is niet nodig, de shower 10 minuten aan terwijl je staat te douchen zorgt ervoor dat je toch aan je UV behoefte komt, ook al regent of sneeuwt het buiten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit bijdraagt aan een beter geestelijk welbevinden. Misschien is deze gedachte alleen al bemoedigend, maar ik denk ook aan mezelf te merken dat het gebruik van deze shower mij opvrolijkt. Als je onder de douche staat met de UV stand aan waan je je echt even op een zonnig strand. In ieder geval is het een perfecte wellness ervaring.

Gemakkelijk

Montage van de sunshower

Je kan de sunshower monteren in de wand of op de wand. Er zijn diverse modellen beschikbaar zodat er altijd een goed past bij de situatie van je badkamer. Ik heb gekozen voor een opbouwmodel die op de wand is gemonteerd, zodat deze in de hoek van mijn douche past en optimaal is gericht op de regendouche. Bekijk daarom de webshop maar eens voor meer informatie.