Klassieke hanglampen

Klassieke hanglampen

De klassieke stijl die in mijn interieur de boventoon voert heb ik afgewisseld met moderne elementen. Een combinatie van klassiek met modern is prima te doen. Mooie klassieke hanglampen afgewisseld met hier en daar met bijvoorbeeld een moderne, strakke lamp, zorgt er voor dat mijn woonstijl ook écht de mijne is. Ik houd niet van interieurs die helemaal zijn voorgekauwd van uit een woonblad. De klassieke klok van oma mag best wel boven een strakke, moderne tafel. Wanneer je je niet zo vasthoudt aan hetgeen is voorgeschreven en wat op dat moment helemaal trendy is, kun je veel meer mooie objecten toevoegen aan je klassieke woonkamer.

Dé ultieme hanglamp

Voor boven mijn moderne, strakke eethoek heb ik een prachtige, klassieke hanglamp gekocht.

De kroonluchter Elegance is het beste wat me is overkomen op interieurgebied. Lamponline.nl., heeft deze lamp in haar collectie en ik ontdekte dat deze kan worden aangeschaft in een zilver- of een roest-bruine kleur. Ik heb gekozen voor de zilveren variant. De combinatie klassiek en modern geeft je living een geheel eigen intentie en zorgt voor een apart look.

Moderne objecten zorgen in een klassiek interieur, voor een frisse uitstraling. Het klassieke kan juist weer wat meer rust geven. Kijk voor meer informatie over lampen op de website en laat je inspireren.