Je zoekt een bijbaan Eindhoven goed betaald?

Je zoekt een bijbaan Eindhoven goed betaald?

Studeren is enorm belangrijk om te kunnen scoren als jij later aan het werk gaat. Maar bovendien blijft het net zo belangrijk om te werken zodat je geld kunt verdienen. Zo is het vinden van een bijbaan Eindhoven goed betaald erg eenvoudig! Kom solliciteren bij de Mac! Hoe leuk is het om hier te mogen werken? Bovendien leer jij veel bij en dat is altijd mooi meegenomen toch?

Solliciteren via de website

Als jij graag wilt komen werken bij de Mac, dan kun jij jouw sollicitatie via de website inleveren. Binnen een aantal dagen krijg jij bericht of dat je op gesprek mag komen. Zelf heb ik onlangs hier ook mijn sollicitatie ingeleverd. Ik wilde maar al te graag wat bijverdienen naast mijn studie. Als student zijnde is het allemaal best prijzig en dat is een bijbaan die goed verdiend mooi meegenomen toch? Hierdoor had ik ervoor gekozen om bij de Mac te solliciteren. Binnen de kortste keren kreeg ik al bericht terug dat ik op gesprek mocht komen. Met knikkende knieën heb ik mijn best gedaan en toen kreeg ik te horen dat ik was aangenomen.