Hoeden en petten

Hoeden en petten

Lees over hoeden en petten van Hatland. Op de website zie je een enorme diversiteit aan hoeden en petten zoals de pet Xess, het vissershoedje Sal Anti Mosquito wat zeer functioneel is, tot de tijdloze hoed Sefton. Je ziet de sportieve truckercaps, maar ook de strorieten hoed wat heerlijk comfortabel is als je in de zomer gaat tuinieren. Op de site kun je ook flaphoeden voor dames zien en gleufhoeden voor heren. Onder de gleufhoeden valt ook trilby en strandhoedjes van UPF 50+. Kortom lees hier alles over de hoeden en petten van Hatland. De collectie is enorm groot, er is voor ieder wat wils.

Hatland heeft het

In feite raken hoeden en petten nooit uit de mode. De pet Woden voor de jeugd, en de hoed Yorden voor zeg maar vanaf dertig jaar oud. Ook zo’n katoenen vissershoedje heeft zich bewezen op campings en tijdens festivals, en dan bij laatste is het voorkomen van een zonnesteek. Vooral bij festivals is er een risico, iemand wil zijn of haar favoriete artiest zien en staat dan te lang voor het toneel in de zon. Vaak draagt diegene als fan een zwart T-shirt met de naam van de popgroep erop. Als er dan geen bescherming is, dan raakt iemand bevangen door de warmte.

Je hebt ook van die hele chique exemplaren

Hoeden en petten worden veelvuldig opgezet als accessoire. Het is waar dat een gleufhoed van menig man een nette heer maakt. Vrouwen overtreffen dit, een politica tijdens Prinsjesdag is een deftige dame. Petten kunnen sportief zijn. Bij Hatland heb je hoeden en petten die functioneel zijn en je imago geven. Wat denk je van een wollen pet voor in de winter? Je loopt er leuk sportief bij, maar ondertussen wel met een warm hoofd. Naast hoeden en petten voor de winter kun je bij Hatland ook nog terecht voor mutsen en handschoenen. Bekijk dus de website van Hatland en lees de extra informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *