Heerlijk genieten van mijn houtlook keuken

houtlook keuken

Ik ben sinds een half jaar met pensioen. Mijn grote droom was om een mooie houtlook keuken te vinden die past bij mijn huis. Ik hou erg van koken en mijn huis is geheel in landelijke stijl. Vandaar de keuze voor een houtlook keuken. De natuurlijke kleuren zorgen ervoor dat ik helemaal tot rust kom tijdens het koken. Met vriendinnen heb ik overigens een kookclub waar we iedere vrijdagavond mee koken. Daar geniet ik erg van. Van een vriendin, die ook bij deze kookclub zit, kreeg ik de tip om eens hier binnen te lopen. Eerlijk gezegd had ik al de hoop opgegeven om de ideale keuken te vinden. Maar hier vond ik binnen een uurtje wat ik zocht! De verkoper was een aardige kerel die me eerst lekker vrij rond liet lopen. Na een minuut of tien vroeg hij aan me wat ik precies zocht. Toen had ik mijn droomkeuken al gevonden! Maar hij kon gelukkig ook al mijn technische vragen beantwoorden. Prima verkoper trouwens.

houtlook keuken

Puur genieten

Mijn houtlook keuken zorgt iedere dag voor vreugde in mijn leven. Wat een heerlijke keuken, wat ben ik er trots op. Vorige week hebben mijn vriendinnen van de kookclub mijn keuken voor het eerst gezien, ze vonden hem geweldig! Wat was ik trots. Prima winkel dit, met uitstekende service en kennis van zaken!