Fleur je woonkamer op met spiegels!

Veel van je tijd breng je door in de woonkamer, relaxen, bijpraten met familie, vrienden ontvangen of gewoon naar je favoriete programma kijken op je tv. Het is meestal de kamer waar u zich het prettigst voelt en u wilt dat deze weerspiegelt hoe u leeft en voelt. Over reflecteren gesproken, het gebruik van spiegels in uw woonkamer is een manier om veel dingen in uw woonkamer te reflecteren, wat kan helpen om de uitstraling van de kamer te verbeteren. Spiegels zijn erg veelzijdig in een decoratiethema. Een wandspiegel kun je in elke stijl en elke maat spiegel bestellen.

Gebruik een swandpiegel om een ​​lege muur te vullen

Soms weet je gewoon niet wat je moet doen met een bepaalde muur in je woonkamer. Een wandspiegel is een geweldige manier om een ​​eenzame muur te bedekken die er anders onhandig of kaal uitziet of probeer drie of vier decoratieve vierkante spiegels in een horizontale lijn over de muur te hangen. Een smalle muurruimte is een geweldige plek om een ​​langere spiegel te gebruiken om hoogte aan de muur toe te voegen. Om een ​​gedurfder decoratie item te creëren, kan een kunstzinnige sunburst-vormige spiegel of een andere unieke decoratieve spiegel de muur echt doen opvallen.

Creëer een centraal punt

Als je woonkamer geen centrale eye catcher heeft, maak er dan een door een spiegel te gebruiken om de aandacht naar binnen te trekken . Een grote decoratieve wandspiegel boven de bank is een optie om een ​​centraal punt te creëren. Een grote wandspiegel die boven de bank hangt die tegenover een raam zit, reflecteert natuurlijk licht door de hele woonkamer en geeft het een warmere, meer uitnodigende uitstraling. Je kunt ook een spiegel boven een open haard hangen om of een paar extra grote vloerstaande spiegels aan weerszijden ervan tegen de muur zetten om een ​​wauw-factor te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *