Fantastisch verhuisbedrijf in Den Haag!

Fantastisch verhuisbedrijf in Den Haag!

3 maanden geleden zijn wij verhuisd. Ik was erg zenuwachtig, want ik ben al eerder een paar keer verhuisd en ik wist hoeveel er bij kwam kijken. Ik heb toen raad aan al mijn vrienden gevraagd, want ik had hiervoor een slechte ervaring met een verhuisbedrijf in Den Haag en ik vertikte het om mijn verhuis weer door hetzelfde bedrijf te laten verzorgen. Via een vriendin van mij ben ik terecht gekomen bij Hogenhout verhuizingen, ze vertelde mij dat ze een positieve ervaring had met dit verhuisbedrijf in Den Haag en ik moet zeggen, ik zou ze zeker aan iedereen aanraden! De Hogenhout verhuismedewerkers waren ontzettend vriendelijk. Ik baal normaal altijd van verhuizingen, maar de verhuizers konden door hun vriendelijkheid toch met gemak een glimlach op mijn gezicht toveren. Niet alleen waren ze vriendelijk, maar de verhuis zelf verliep ook heel vlot.

 Respect voor mijn meubilair

De reden waarom ik zo ontevreden was over mijn vorig verhuisbedrijf, was omdat ze geen respect leken te hebben voor mijn meubilair. De manier waarop ze met mijn spullen omgingen dreef mij tot woede. Gelukkig zag ik bij Hogenhout verhuizingen het compleet tegenovergestelde. Mijn spullen werden met tact en respect behandelt en er werd met uiterste voorzichtigheid met alles omgegaan, dit verhuisbedrijf is dus een echte aanrader!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *