Eindelijk de perfecte 3 delige ladder gevonden

Eindelijk de perfecte 3 delige ladder gevonden

Het was even zoeken, maar ik heb de ideale 3 delige ladder gevonden! Ik ben boer en bij mij op het erf heb ik regelmatig een ladder nodig om klussen uit te voeren. En de hoogte van die klussen zijn niet altijd gelijk. De ene keer ben ik vrij laag bezig, maar soms ook weleens heel hoog. Bijvoorbeeld als ik wat takken af wil zagen in de bomen die rondom mijn boerderij staan, heb ik echt wel een 3 delige ladder nodig. En dan wil ik wel veilig staan zonder dat de ladder zomaar wegschiet. Ik werk namelijk vrijwel altijd alleen en dan is er niemand die de ladder vast kan houden. Toen ik op deze website de ideale ladder zag, heb ik deze meteen besteld.

Heerlijk werken

Toen de ladder binnenkwam ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. Ik moest nog wat schilderwerk doen aan de boerderij en nog wat takken van de bomen zagen. Dat ging prima met mijn nieuwe ladder. Hij is licht van gewicht en makkelijk te verstellen met de delen. Ik ben er echt heel blij mee. Ik wil veilig werken, maar zeker ook letten op mijn rug qua tilwerk. Dit is een prima ladder om mee te werken!