Een tuinhuis met veranda bouwen?

Een tuinhuis met veranda bouwen?

Ja, het bouwen van een tuinhuis met veranda is simpel en goedkoop. Je kan het los bouwen ergens op het terrein verder weg van de woning. Je kan het ook aanbouwen aan je huis om een extra leefruimte te creëren. Wat je keuze ook moge zijn, het is een verstandige investering waar je lang plezier van gaat beleven.

Wat is een tuinhuis met veranda?

Een veranda is een externe beschutte ruimte verbonden aan een ander gebouw, in dit geval aan het tuinhuisje. Je kunt een veranda ook aan je woonhuis of bungalow bouwen, maar tegenwoordig kiezen veel mensen voor een een combi met een tuinhuis. Op die manier heb je een opbergruimte naast je veranda om tuingereedschap in op te slaan, of de meubels in op te bergen.

Onder de overhang van de overdekking ontstaat een beschutte ruimte. Dit is de veranda. Hier kan je stoelen, banken, kussens en schommelstoelen plaatsen om een heerlijk beschut plekje te maken. Vaak is de toegang tot het tuinhuis via de veranda. In dit geval is de veranda niet meer dan een voorportaal. Het beschut het tuinhuis tegen regen en invallende zon.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *