Een leuk Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht vind je bij Boksen als metafoor

Een leuk Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht vind je bij Boksen als metafoor

boksenalsmetafoor

Boksen als metafoor is een bedrijf dat zich richt op teambuilding bedrijfsuitje Utrecht en boks-cursussen. Dit doen ze op een hele speciale manier, namelijk door deze 2 dingen te combineren in leuke leerzame workshops waar je ook echt wat aan hebt als zowel individu als bedrijf. Met meerdere workshops voor grotere groepen biedt Boksen als metafoor een grote groep bedrijven een leerzame dag aan.

Het team van Boksen als metafoor

Teambuilding bedrijfsuitje Utrecht

Het Team van het bedrijf bestaat uit 6 mensen die stuk voor stuk vaardig zijn in zowel het boksen als in het communiceren. Het geschikte personeel staat allemaal paraat bij de verschillende groepscursussen waar ze je kunnen helpen met de techniek van je slaan maar ook met het communiceren met collega’s. Alle werknemers bij Boksen als metafoor zijn meer dat goed geschikt voor hun baan.

De mooie website van Boksen als metafoor

De website van Boksen als metafoor is een rustige website met niet teveel maar ook niet te weinig informatie. De workshops zijn keurig omschreven op de speciale pagina’s die hierover gaan. Ook heeft de website een overzichtelijk en makkelijke contactpagina, waarmee je door een simpel formuliertje in te vullen, contact kan maken met het bedrijf.